top of page

ONZE NIEUWE DIENSTEN

Opkuis na nieuwbouw of renovatie

De gigantische taak die een eigenaar te wachten staat na het bouwen of renoveren is een haast onmogelijke taak. Reken daarom op een team van professionals met een middeltje voor ieder probleem.

Wat meestal uitloopt tot letterlijk weken stofzoeken, verf verwijderen en ramen lappen, nemen wij voor onze rekening in de kortst mogelijk tijdspanne. Handig en helemaal binnen je budget!

Leegmaken van inboedels

Ieder afscheid is moeilijk en daarom besteed je best het leeghalen van inboedels uit aan een discreet en zorgzaam team. Wij zijn er voor u en beloven dan ook een heel discrete en snelle afhandeling.

Ook bij het verhuizen naar het buitenland kunnen wij heel snel optreden zodoende je met een gerust hart op tijd kunt vertrekken.

Woningen verkoopsklaar zetten

Een woning tot in de puntjes verzorgd brengt nu eenmaal meer op!

Reken dus op STK cleaning om deze taak tot een goed einde te brengen. Ervaring, discretie, snelheid en vooral het budget onder de duim houden zijn onze hardmakers.

Opkuis na brand, rook of waterschade

Deze heel gespecialiseerde toepassingstak van het onderhoud is waarschijnlijk de moeilijkste, niet alleen is het emotioneel heel zwaar, maar het reinigen hiervan is uiterst moeilijk. 

STK Cleaning brengt u oplossingen voor de meest hardnekkige roet afzettingen en vervuilingen door wateroverlast. Snel en grondig! Dit zowel voor het visueel herstellen als het wegnemen van de gepaarde geurhinder.

bottom of page