top of page

ONZE DIENSTEN

Reinigen van ramen & rolluiken

Onze corebusiness, het streeploos en perfect onderhouden van uw ramen en rolluiken. Uiteraard zowel binnen als buiten alsook van showrooms of HoReCa zaken waar onze aanwezigheid in tijd zo kort mogelijk wordt gehouden. Zo heeft u minder hinder wat minder weegt op de zaak.

Reinigen van lichtreclames

Uw uitstraling en naambekendheid is zowat de belangrijkste taak van uw lichtreclames. Zorg ervoor dat ze in prima staat verkeren en er glashelder uitzien, zo krijgen ook potentiële klanten een veel betere indruk. STK Cleaning is uw partner met kennis van zaken!

Reinigen van dakgoten

Zorg ervoor dat uw dakgoten steeds prima worden onderhouden, het verlengt niet alleen hun levensduur het zorgt voor heel wat minder verstoppingen en bijgevolg een stevige besparing. Kan zowel voor geschilderde, verniste of PVC dakgoten.

Opkuis na nieuwbouw of renovatie

STK Cleaning verzorgt graag de opkuis van uw project na nieuwbouw of verbouwingen. Met kennis van zaken verwijderen wij het meest hardnekkige stof, verf-, sticker- en kitresten en zorgen ervoor dat het geheel prima en streepvrij wordt opgeleverd.

Reinigen van zonnepanelen

Vuile zonnepanelen verliezen tot 9% van hun rendement en dat kost u natuurlijk een flink duit! Tevens kan intensief zonlicht er voor zorgen dat vuil daadwerkelijk inbrand en de panelen beschadigen. STK Cleaning is uw partner

voor het professioneel onderhouden van uw investering.

Osmose cleaning

STK Cleaning investeerde in Osmose Cleaning. Hierbij maken wij gebruik van gedemineraliseerd water dat zouten en mineralen (de vervuiling dus) opneemt en het gewassen oppervlak schoon en streeploos achterlaat. Deze schoonmaaktechniek is passen wij toe voor gevelbeplating en zonnepanelen en zorgen zo voor 'langer' proper!

Reinigen Opritten &
terassen

Nieuw in ons aanbod is het professioneel reinigen van opritten en terassen.

Jarenlange gebruiksporen verdwijnen letterlijk in het niks. Na maandenlang zoeken naar de beste producten en toestellen, kunnen wij u met trots een de ideale oplossing bieden voor zowel oprit als terras!

bottom of page